ONZE SERVICE VOORWAARDEN

Niets gaat eeuwig mee, maar goed onderhoud verlengt de levensduur

Kleine aanpassingen

Kleine aanpassingen houden in: Het uploaden van foto’s, projecten of teksten.

Kleine aanpassingen houden niet in: structurele aanpassingen aan de website. Neem hiervoor contact op met uw verkoop contactpersoon.

Fouten oplossen

Ondanks grote inspanningen van software engineers, kunnen updates uw site verstoren. Als het een kleine de storing betreft zullen we het probleem direct verhelpen. Als de storing te groot is zullen we een eerdere versie van uw site herstellen.

Updates

We zullen eens per maand alle updates voor uw website uitvoeren. Uw website blijft altijd up to date met de nieuwste security patches, en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Website backups

We zullen eens per maand alle updates voor uw website uitvoeren. Uw website blijft altijd up to date met de nieuwste security patches, en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

RISICO'S BIJ GEEN ONDERHOUD

Als uw website niet bijgewerkt wordt, zal deze vroeger of later gehacked worden.

Hackers zijn meestal geen mensen, het zijn vaak programma’s (bots), die willekeurig verouderde websites aanvallen. Als een website een poosje niet is bijgewerkt dan zal zo een bot bekende gaten in uw website’s veiligheid direct uitbuiten. Denk aub niet dat dit u niet zal overkomen! Bot’s discrimineren namelijk niet … en klein of groot het maakt ze niets uit.

Hackers (bot's) doelen op uw website om daar ongewenst inhoud op te plaatsen.

Normaliter hebben hackers het gemunt op de traffic (bezoekers) van uw website. Na een succesvolle hack zullen de bot’s een redirect plaatsen die uw bezoekers zal doorverwijzen naar een andere website. (Dit gebeurt heel vaak). Wat de intentie van die andere website is laten we even in het midden, het is in ieder geval ongewenste en vaak schadelijk.

Wilt u echt uw website zelf onderhouden?

Als u geen specialist bent in web design, dan heeft u gegronde redenen om zich zorgen te maken over zaken als database back-up, of css aanpassingen etc. De zojuist genoemde taken zijn niet moeilijk, maar zonder ervaringen zullen ze u te veel tijd kosten. Tijd die u beter in uw bedrijf kunt investeren!

LAAT ONS UW WEBSITE ONDERHOUDEN

1. BEVEILIGING

Wij zorgen ervoor dat uw website goed beveiligd is en dat het zo blijft. Wij weten welke beveiligingssoftware werkt en hoe we het moeten gebruiken.

2. BACK-UP

Wij zorgen ervoor dat uw website goed is onderhouden en dat er dagelijks een back-up wordt uitgevoerd. Wij maken een kopie van uw site en uw database en bewaren deze op onze servers.

3. UPDATE

Wij voeren alle update voor u uit en zorgen ervoor dat de software in topconditie blijft.

4. HERSTEL

Ondanks programmeurs beste inspanningen, kan een update een conflict met een ander programma op uw systeem veroorzaken. Wij zullen deze bug oplossen of een eerdere versie van uw site (een back-up) herinstaleren.

Wilt u dat wij uw website voor u onderhouden?

Stuur ons een berichtje en wij nemen binnen 4 uur contact met u op.